Новости ›› Полтава и область

«Правда» - журналістські розслідування «Лтави»

10.10.2016 09:00 | просмотров: 419
На телеканалі «Лтава» стартував новий журналістський проект. Відтепер суспільно-важливі розслідування у програмі «Правда» дивіться щосереди та щонеділі о 19.30

«Ми почуємо тих, хто шукає правду. Ми спитаємо тих, хто приховує правду. Ми йдемо до вас, щоб ви знали правду», - зазначають журналісти «Лтави». Власне, правда найбільше цікавить тих, хто створює цей проект. Адже часто її приховують від простих людей. Саме тому, команда журналістів на чолі з Сергієм Блавацьким кожного тижня розслідуватиме проблемні питання, які стосуються жителів Полтавщини.

У «Правді» ви не побачите сенсаційно-скандальних матеріалів, адже найголовніший пріоритет у створенні цієї програми не рейтинги, а правда, яку понад усе прагнуть донести глядачам. Хай би якою гіркою чи незручною для когось вона була. Постійно шукають, аналізують, дискутують та не дають можливості відмовчуватися журналісти програми «Правда».



У першому розслідуванні Тетяна Городянин наважилася дізнатися, у чиї кишені течуть нафтогазові ріки, хто рахує надприбутки і кого маємо називати нафтовими та газовими королями полтавського краю?

Дивіться програму «Правда» на телеканалі «Лтава» щосереди і щонеділі о 19.30

Катерина Шаповал
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: