Новости ›› Полтава и область

Щаслива Україна очима дітей

30.09.2016 13:00 | просмотров: 478
До Полтави завітали вихованці фотогуртка "Фотогармонія" із Сєвєродонецька, в рамках проекту «Фотопрактика по всій Україні». 28 вересня відбулося урочисте відкриття цієї ініціативи у Полтаві.

У планах юних фотографів - об’їхати 14 міст, познайомитись з їхніми особливостями, культурою, побачити ці міста через об’єктив фотокамери і, приїхавши додому, показати свої роботи тим, хто залишився у рідному місті.

16-ро юних фотографів протягом двох днів будуть не тільки удосконалювати свої навички фотографування, але й знайомитись з непересічними історичними місцями Полтави, з чарівною природою нашого краю.

Під час відкриття проекту у Полтаві, особисто привітав юних фотолюбителів міський голова Олександр Мамай:

- Дорогі діти! Україна велика, гарна,і щонайголовніше, єдина держава! І сьогодні мені дуже приємно бачити вас на гостинній Полтавській землі! Цей чудовий проект сприяє об’єднанню людей з різних куточків України. І ми сподіваємось, що вам у нас сподобається і коли ви приїдете додому, ви будете розповідати про Полтаву тільки хороше.

Про проект розповіла керівник фотогуртка «Фотогармонія» Олена Нехаєва. Серед її вихованців – 50 любителів фото. Вона впевнена: коли фотографуєш не на одному місці – результат набагато дієвіший:

- У наших планах об’їздити майже всю Україну. Це допоможе дітям глибше пізнати історію, зануритися в українську культуру. А найголовніше, діти пройдуть фото практику. Фотографія – це краса. Через неї прививається любов до прекрасного. А ще, це спосіб самореалізації.

Для гостей зі Сходу міська влада приготувала культурну програму. Відтак, молоді фотографи проведуть своє навчання цікаво та змістовно. Вони матимуть змогу відвідати найвизначніші місця Полтави, поспілкуватися з полтавськими фотолюбителями, поділитися досвідом і, можливо, знайти нових друзів.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: