Новости ›› Полтава и область

У ПолтНТУ студенти здобувають практичні знання

23.09.2016 17:00 | просмотров: 454
Студенти факультету нафти, газу та природокористування здобувають практичних знань на базі сучасної лабораторії.

У ПолтНТУ студенти мають змогу не просто здобувати знання, а й навчатись на практиці. Студентська молодь факультету нафти, газу та природокористування проводить практичну діяльність у сучасно обладнаній лабораторії.




Завдяки високому потенціалу лабораторії, студенти університету здійснюють науково-дослідницьку діяльності за багатьма напрямками, серед яких як вивчення інгібіруючих властивостей промивальних рідин та їхнього впливу на стійкість гірських порід, вивчення реологічних і структурно-механічних характеристик промивальних рідин, так і підвищення термічної стійкості промивальних рідин та покращення якості розкриття продуктивних горизонтів.




У ході лабораторної роботи, студенти мали унікальну можливість долучитись до розробки рецептур промивальних рідин та проводити контроль якості хімічних реагентів.




Новостворена лабораторія нафтогазових технологій користується надзвичайним попитом. Підтвердженням цього є те, що з перших днів після відкриття на її базі проводиться низка заходів та лекцій, які мають практичний характер для фахівців нафтогазової сфери.
Рена Дарсанія,
ІАЦ ПолтНТУ


Источник: pntu.edu.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: