Новости ›› Полтава и область

В Лубнах активісти допоможуть особливим дітям інтегруватись в суспільство

20.09.2016 10:00 | просмотров: 326
«Ми разом!» - під таким гаслом в Лубнах за ініціативи Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» у співпраці з міським центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів 19 вересня 2016 року провели інтеграційний захід для дітей та їх батьків з елементами художньо-прикладної творчості. Проект соціальної дії, що спрямований на реабілітацію та соціальну інтеграцію дітей-інвалідів в місті Лубни підтримала Британська рада в Україні в рамках своєї програми «Активні громадяни».
Керівник проекту Олександр Чепур переконаний, що залучення дітей з інвалідністю до культурно-мистецьких заходів, виявлення обдарованих дітей та творчої молоді, сприяння широкій інтеграції в суспільство людей з обмеженими фізичними можливостями є важливою ознакою цивілізованого суспільства.
Тому, на ігровому майданчику центру святковий настрій дітлахам дарували досвідчені фахівці, громадські активісти і свідома молодь. На початку ігрової програми привітала дітей та всіх присутніх директор центру Оксана Погребняк. Вона наголосила на важливості привернення уваги суспільства до проблеми інтеграції людей з особливими потребами в соціум, активізації їхнього власного потенціалу. На ігровому майданчику близько 15 дітей взяли участь у ігрових конкурсах та естафетах та разом з батьками створили розмальовку «Зооландія».
Фахівець з соціальної роботи Ірина Вічкань, ведуча програми, сфокусувала увагу на формуванні толерантного ставлення суспільства до людей з особливими потребами.
На завершення дійства всі учасники випустили в небо різнокольорові кульки які символізували прагнення особливих дітей та їх батьків до рівних можливостей у повсякденному житті та діяльності.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: