Новости ›› Полтава и область

Полтавців запрошують взять участь у благодійній акції «Подаруй дитині День Знань»

26.08.2016 16:00 | просмотров: 865
Товариство Червоного Хреста України є найбільшою добровільною гуманітарною організацією, яка проводить свою діяльність на території України, надаючи допомогу вразливим верствам населення.

Триває підготовка до нового навчального року. Більше, ніж для 270 тисяч дітей школа вперше відкриє свої двері – вони підуть в перший клас. В результаті збройного конфлікту на Сході України, багато з них, не мають повноцінної можливості підготуватися до Дня Знань, що б цей день став для них справжнім святом.

Полтавська обласна організація Товариства Червоного Хреста України звертається до усіх небайдужих з пропозицією взяти участь у Всеукраїнській благодійній акції «Подаруй дитині День Знань», спрямованої на збір канцелярських товарів для школярів із малозабезпечених родин вимушених переселенців, учасників АТО, багатодітних сімей та сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах.

Ідеальний набір для першокласника може включати в себе портфель, пенал, ручки, олівці, лінійку, зошити в косу лінію, зошити в клітинку, акварелі й пензлики для малювання. Якщо речі потрібні для школи були уже у використанні вашою дитиною, але вони знаходяться в задовільному стані, організації Червоного Хреста з вдячністю приймуть дані пожертви.

Ця благодійна акція буде висвітлена в місцевих засобах масової інформації.

Сподіваємося на Вашу підтримку й допомогу у вирішенні даної гуманітарної проблеми.

Грошові кошти просимо Вас перераховувати на розрахунковий рахунок Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України з позначкою акція: «Подаруй дитині День Знань»:
Збір шкільного приладдя проводиться у відділеннях Червоного Хреста у всіх районах по області та м. Полтаві за адресами: вул. Кучеренка, 4; вул. Шведська, 52.

р/р 260066804, ПАТ “Полтава-банк”МФО 331489 код 02940302.
Електронна адреса Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України: polredcross@yandex.ru, 0532-60–67-41.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: