Новости ›› Полтава и область

На Полтавщині відкрили найвищий в Україні пам"ятник футбольному м"ячу

26.08.2016 18:00 | просмотров: 615
Вперше в сільській місцевості відкрили пам’ятник футбольному м’ячу. Його встановили за кошти обласного депутата Олексія Порохні поруч зі стадіоном у селі Первозванівка Чутівського району, де традиційно збираються шанувальники футболу. У даному заході взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Апряткін та голова районної ради Володимир Филенко.

У церемонії відкриття брали участь голова районної державної адміністрації Сергій Апряткін, голова районної ради Володимир Феленко та почесні гості: голова федерації футболу Полтавської області Олександр Кудацький, голова національного олімпійського комітету України в Полтавській області Олександр Удовиченко, майстер спорту СССР, майстер спорту України Іван Шарій, депутат обласної ради, голова комісії по спорту Олександр Алексюк.

Приїхало і чимало жителів з усього району. Відкриття було насиченим і цікавим, як і футбольні матчі, які проходять на цьому стадіоні. А святкового настрою додали місцеві артисти та зірки естради, – повідомили в Чутівській РДА.




Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: