Новости ›› Полтава и область

Переселенці зі Сходу відвідали Сороченьці

26.08.2016 09:00 | просмотров: 617
концертна програма – все це мали змогу бачити гості ярмарку.

ГО “КримSOS” (“Community Center”) за спонсорською підтримкою Братів Бубликів, Юрія та Олександра, які люб’язно допомогли вирішити питання з транспортом (за що їм окрема велика подяка), змогли організувати надзвичайно цікаву поїздку на всеукраїнську ярмарку для переселенців зі Сходу.




Сорочинська ярмарка – справжня подія національного масштабу, долучитися до якої цікаво абсолютно всім, адже щороку ярмарка міняє свій вигляд, і навіть старожили не пам’ятають однакового свята. Олег Винник, «DziDzio», «Санмай» - це ще не всі відомі зірки, що дарували гарний настрій.




Для вимушено переміщених родин, яких зібрав ГО “КримSOS” (“Community Center”) це були перші відвідини ярмарку. Лише кілька чоловік раніше мали змогу тут побувати, для решти ж масштаби дійства - це було справжнє відкриття.




Сороченці – родинне свято, саме тому більшість учасників їхали саме родиною. Ознайомитися з українською традицією, прийняти участь у майстер – класах, відвідати дитячі розважальні заходи, які проводили компанії-учасники ярмаркування – встигли все. До Полтави ж поверталися всі стомлені але повні позитивних емоцій, ще раз переконавшись, що Полтавщині є чим пишатися!





Чабан Іван
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: