Новости ›› Полтава и область

Cтуденти ПолтНТУ провели незабутній час у Літньому мовному таборі

23.08.2016 14:00 | просмотров: 687
У ПолтНТУ студенти протягом тижня вивчали англійську мову в інтерактивній формі.

У ПолтНТУ завершив свою діяльність один із найбажаніших студентських проектів – Літній мовний табір. Подібні табори активно поширюються та набувають неабиякої популярності у провідних країнах світу.
У ПолтНТУ Літній мовний табір було організовано за ініціативи студентського самоврядування та профкому студентів ПолтНТУ, а також підтримки адміністрації навчального закладу, зокрема ректора, професора Володимира Онищенка. Ректор постійно сприяє та наголошує на тому, що для студентів вивчення іноземних мов є невід’ємною частиною розвитку висококваліфікованих фахівців. Активну участь у реалізації проекту взяли студенти гуманітарного факультету напряму підготовки «Філологія (технічний переклад)».




- Літній мовний табір – це і справді не лише табір, а нова родина. Проводивши час на відкритому повітрі та вивчаючи англійську в ігровій формі, час пролетів неймовірно швидко. Особисто мені, дуже сподобалось. Я дізналась багато цікавого для себе та зустріла нових друзів. Безмежно вдячна ПолтНТУ за проведення такого проекту! – поділилась своїми враженнями учасниця проекту Юлія.




Табір проходив у мальовничому куточку Полтави – спортивно-оздоровчому таборі ПолтНТУ, де учасники на свіжому повітрі вивчали мову в ігровій формі, за допомогою сучасних методів. У всіх студентів залишись лише позитивні емоції, отже скільки головне завдання - перетворити навчання у веселий відпочинок, було виконане.
Літній мовний табір - не просто школа англійської мови, а дружня родина та позитивна атмосфера. Тож, з нетерпінням чекаємо на проведення наступних проектів!

Рена Дарсанія,
ІАЦ ПолтНТУ


Источник: pntu.edu.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: