Новости ›› Полтава и область

Полтавські “Карасі” розпочинають благодійну акцію

26.07.2016 12:00 | просмотров: 687
Полтавська громадська організація «Клуб «Скажені карасі», що об’єднує ветеранів плавання та спорту, спільно з Всеукраїнським благодійним фондом допомоги та розвитку «Хелп груп» 31 липня 2016 року на р. Ворскла проводить спортивно-благодійну акцію «Естафета добрих справ». Естафета має на меті нагадати про важливість таких цінностей як здоров’я, життя, милосердя та допомогти чотирьом важкохворим особам, якими опікується благодійний фонд «Хелп груп», у зборі коштів на їх лікування.

Такий тандем: спортсменів і благодійників, не є випадковим. Адже, як вважає керівник клубу «Скажені карасі» Максим Яковенко, саме вчинки милосердя, співчуття і допомоги ближнім надають сили та наснаги до перемог у спорті, професійній діяльності, подоланні життєвих негараздів. У цьому полягає цілісність людської сутності.

Місцем проведення благодійної акції стане база відпочинку «Мис Доброї Надії» (с. Петрівка), яка виступає співорганізатором заходу.

Керівництво бази, як приймаюча сторона, взяло на себе вирішення багатьох організаційних питань, зокрема забезпечення роботи рятівників і лікарів на час проведення естафети. Оскільки безпека в подібних питаннях дуже важлива.

До участі в естафеті залучаються як спортсмени Клубу, так і просто небайдужі шанувальники здорового способу життя. Саме з них будуть сформовані команди, що мають подолати на відкритій воді відстань в 1 км. Гарна фізична форма, емоційна і психологічна стійкість, бойовий настрій і воля до перемоги сприятимуть учасникам у спортивному змаганні. Кожна команда своїм досягненням в естафеті має наблизити здійснення мрії свого підопічного на одужання. Оскільки результати запливу визначать, яку суму зібраних коштів буде передано їм на лікування. 1 місце – принесе 40 % усіх коштів особі, за яку боролась команда; 2 місце – 30%; 3 місце – 20% і відповідно 4 місце -10 %.

Об’єктивність та чесність результатів змагання забезпечать професійні судді, що будуть стежити за дотриманням правил проведення естафети та фіксувати досягнення кожної команди.




До Естафети добрих справ можуть долучитися всі бажаючі. Кожен, хто вирішить підтримати акцію, зможе залишити кошти в спеціальній скриньці для збору благодійної допомоги прямо на місці проведення заходу. Підготовка і проведення благодійної акції «Естафета добрих справ» – результат колективної добровільної відповідальності за долю тих, хто потрапив у біду. Зусиллями організаторів заходу та спонсорів – представників Полтавського бізнесу-сектору, подолання перешкод на шляху до здорового, щасливого життя для чотирьох людей стало досяжним. І у цієї плідної співпраці не має бути фінішу, як у спортивних змаганнях. Взаємодія бізнесу і громадськості, що акумулюють великий обсяг різноманітних ресурсів, має бути безперервним процесом в питаннях реалізації соціальних проектів та покращення якості життя людей в нашому місті. Тоді й естафета добрих справ буде мати своє продовження.

Голова благодійного фонду «Хелп груп» Давід Джалагонія каже: «Я впевнений, що навіть одна людина доброю справою може розпочати процес змін. А якщо це буде вже 10, 20 або більше людей, то їх добрі вчинки здатні змінити на краще цілий світ! Надихайте людей своїм прикладом робити добро.»

Банківські реквізити для перерахування благодійного допомоги:
Код ЄДРПОУ 40206813; р/р 26003054617827 у Полтавському ГРУ ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО 331401

Отримувач: ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «КЛУБ ВЕТЕРАНІВ ПЛАВАННЯ ТА СПОРТУ «СКАЖЕНІ КАРАСІ»

Призначення платежу: благодійна допомога.
Більше про діяльність на сторінках в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/skazhenikarasi/ або http://vk.com/public113900418 ;
https://vk.com/blaghelpgroup
та веб-сайтах: skazhenikarasi.com.ua або helpgroup.com.ua

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: