Новости ›› Полтава и область

У Полтаві для дітей-переселенців волонтери провели квест

22.07.2016 10:00 | просмотров: 815
20.012016 “Community Center” (ГО “КримСОС”) спільно з ГО «Наш Шлях» та ГО «Полтавський волонтерський корпус патріотів України» провели квест для дітей-переселенців.

Захід пройшов як пілотний, оскільки волонтери планують і надалі проводити подібні акції для переселенців, тож початок уже покладено! Цікаве і корисне дозвілля для найменших - один з напрямків, яким опікується Полтавський “Community Center” ГО «КримСОС».

У заході взяли участь діти від 6 до 13 років. Успішно пройшли завдання, яких було чимало: завдання на фізичні вправи, спритність, кмітливість, логіку, знання історії та математики, розгадка ребусів, вправи творчості (малювання, римування і т.д.), завдання, що розвивають командний дух. Учасники змогли на повну розкрити свої здібності та вмілості, саме тому кожен з них за успішно виконане завдання отримував солодкі бонуси.





Останні треба було зберегти до кінця гри, оскільки це давало команді додаткові бали для перемоги, такий важливий момент був продуманий як ще одна можливість зміцнити команду.





На завершення усі учасники отримали корисні подарунки – зошити, блокноти, альбоми для малювання фломастери, олівці, фарби - корисні і необхідні речі як для школи так і для дозвілля ну і звісно ж – солодкі подарунки!





На завершення дітлахів чекав ще один сюрприз - катання на атракціоні «Веселі гірки» та відвідини «Кімнати сміху», ці подарунки були надані адміністрацією «Парку Перемоги» спеціально для діток з родин переселенців, за що організатори висловлюють окрему подяку!






Чабан Іван, голова «Community Center» Полтава (ГО «КримСОС)

Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: