Новости ›› Полтава и область

Як стати студентом Полтавського національного технічного університетуімені Юрія Кондратюка?

13.07.2016 16:00 | просмотров: 1288
Ви мрієте стати студентом Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка? Ви ініціативний, допитливий, наполегливий та креативний? Тоді Ви один із нас, адже дружня родина ПолтНТУ об’єднує близько 10 тисяч саме таких студентів.

Що необхідно зробити аби стати студентом Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка? Цьогорічна Вступна кампанія – 2016 має певні особливості, а саме наявність двох моделей вступу на навчання за держзамовленням. Традиційна модель застосовується для вступу на навчання за ОР «Магістр» на основі раніше здобутого рівня «Бакалавр», за якою всі абітурієнти подають заяви тільки в паперовій формі. Нова модель застосовується для вступу на навчання за ОР «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти, за якою абітурієнти подають заяви в електронній формі.




Коли подавати заяву? Початок прийому заяв і документів на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти відбувся 11 липня 2016 р. Завершення прийому заяв та документів від абітурієнтів, які проходять співбесіди, екзамени, творчі конкурси, відбудеться 20 липня 2016 р., а заяв та документів від осіб, які вступають на основі ЗНО, 27 липня 2016 р. З метою надання допомоги та роз’яснення абітурієнтам умов вступу до вищих навчальних закладів на період вступної кампанії в ПолтНТУ створено консультативні центри, що діють на базі університету за адресою проспект Першотравневий, 24 (пн – пт 800 – 1800, сб, нд 900 – 1300) , а також функціонують консультативні пункти в усіх районах Полтавської області.




Як подати заяву на вступ аби стати студентом ПолтНТУ? З 11 по 27 липня подати до приймальної комісії ПолтНТУ заяву в електронному вигляді в консультативному центрі університету або особисто на сайті за адресою: ez.osvitavsim.org.ua. У заяві обираєте 1 пріоритет Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, визначаєте напрям (спеціальність) підготовки. Ви можете подати до п’ятнадцяти заяв на п’ять спеціальностей, на яких передбачено прийом за державні кошти. У ПолтНТУ підготовка здійснюється за 30 спеціальностями на 8 факультетах: фінансово-економічному, будівельному, електромеханічному, інформаційних та телекомунікаційних технологій і систем, архітектурному, нафти і газу та природокористування, гуманітарному, менеджменту та бізнесу.




Повний перелік документів, необхідних для вступу до ПолтНТУ, Ви можете знайти на сайті університету pntu.edu.ua в розділі «Абітурієнтові». 1 серпня 2016 р. ознайомся з рейтинговим списком, у якому твоя позиція буде залежати від конкурсного бала, та дізнайся про рекомендації на місця держзамовлення.




Мрії справджуються! Якщо

1 серпня 2016 р. Ви рекомендовані до зарахування в Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, тоді до 18.00 5 серпня 2016 р. Ви маєте принести оригінали документів про освіту до приймальної комісії ПолтНТУ. 6 серпня 2016 р. відбудеться зарахування на місця державного замовлення, а 12 серпня 2016 р. – на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб. У вересні 2016 р. Ви вже будете студентом єдиної родини вищого навчального закладу європейського зразка – Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.




Які перспективи та переваги студентів ПолтНТУ? Перш за все це висока якість освіти. Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка входить у ТОП-100 університетів України за міжнародними та українськими рейтингами та є провідним ВНЗ м. Полтава. Студенти університету мають змогу вивчати іноземні мови у Центрі іноземних мов ПолтНТУ, який діє для всіх бажаючих. ПолтНТУ плідно співпрацює з близько 100 університетами-партнерами з усього світу. В університеті діють програми подвійного диплома, кредитної та академічної мобільності з провідними ВНЗ Польщі, Німеччини, Бельгії, Туреччини, Китаю тощо. У студентів університету є унікальна можливість проходити програми практики і стажування на провідних підприємствах-партнерах ПолтНТУ як в Україні, так і за її межами.

Студенти університету є учасниками літніх українсько-польсько-китайських фахових та мовних шкіл, програм стажування у масштабних ВНЗ Європи.

В університеті для студентів створені умови для всебічного розвитку, і кожен студент зможе знайти себе, адже в ПолтНТУ діє: спортивний клуб із потужною спортивною базою європейського рівня, студентське наукове товариство, студентське радіо, студентське телебачення, центр культури і студентської творчості, школа гумору, козацький корпус та ще багато цікавого. Студенти мають можливість проживати у студентському містечку, яке налічує 5 гуртожитків та розташоване поряд з навчальними корпусами ПолтНТУ.

Запрошуємо Вас на навчання до провідного вишу м. Полтава – Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка!

ІАЦ ПолтНТУ
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: