Новости ›› Образование

Бізнес-клуб для тінейджерів «BeezzCraft»

22.06.2016 18:00 | просмотров: 675
Міжнародний інститут бізнесу запускає нову захоплюючу навчальну бізнес-програму для підлітків 14-18 років - креативний бізнес-клуб для тінейджерів «BeezzCraft», спрямований на розвиток підприємницьких навичок і формування бізнес-грамотності та бізнес-мислення. «BeezzCraft» буде сприяти професійному самовизначенню і особистісному зростанню, а також розширенню бізнес-ерудиції та розвитку емоційного інтелекту підлітків.

Підприємницький вік стає все менше, і юні бізнесмени успішно реалізують свої проекти, заробляючи нарівні з батьками. Щоб впевненіше просуватися в цьому напрямку варто починати вчитися бізнесу вже років з 14, щоб до повноліття бути досвідченим і успішним підприємцем.

Недільні заняття (по 4 години) поєднують у собі тренінги з особистісного росту, тренінги по бізнесу, проектну роботу в командах, інтерактиви, ділові ігри, групові дискусії та постійну комунікацію в колі однолітків. В кінці 7-місячної програми команди представлять свої бізнес-проекти для оцінки справжнім інвесторам і опікунській раді МІБ, а також реалізують реальний краудфандінговий соціальний проект і допоможуть світу стати трохи краще.

Завдяки застосуванню міжнародних сертифікованих психологічних методик будуть створені докладні профілі кожного учасника, які допоможуть в особистісному і професійному самовизначенні підлітка.

З тинейджерами працюватимуть досвідчені професіонали: викладачі, експерти по бізнесу, психологи і фахівці по роботі з підлітками.

Програма стартує 31 жовтня 2016 року з триденного бізнес-інтенсиву - занурення в середовище бізнесу в інтерактивній та ігровій формі.

Детальніше про креативний бізнес-клуб для тінейджерів «BeezzCraft», викладачів, програму та умови участі читайте тут.

Набір вже відкрито! Дізнавайтесь про подробиці за телефоном: (096) 130-33-02 (Діана Житня, керівник проекту).

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: