Новости ›› Образование

Навчання в Польщі: співпрацюйте з професіоналами

27.05.2016 15:00 | просмотров: 746
Не секрет, що рівень фахівців, які працюють в компанії, напряму визначає якість наданих нею послуг. Тому сьогодні велику увагу сучасні організації приділяють підвищенню рівня кваліфікації свої співробітників, проведенню різноманітних курсів, семінарів та тренінгів. Освітні організації не є винятком в цьому аспекті.

Так, Польсько-українська програма «ОсвітаПоль» систематично, двічі на рік, проводить тренінги в Польщі для своїх працівників. 19-23 травня в Польщі відбувся черговий з’їзд консультантів ОсвітаПоль з метою підвищення їх кваліфікації, а також занурення у сферу польського академічного та студентського середовища для кращого розуміння ситуації на ринку.

Тренінг включав дуже насичену програму не дивлячись на досить обмежений часовий проміжок – усього три дні. За цей період працівники «ОсвітаПоль» встигли відвідати та прослухати лекції від провідних фахівців найкращих державних вишів Польщі (Варшавський Національний Університет, Краківський Економічний Університет, Ягеллонський Університет, Краківський Педагогічний Університет) та авторитетних приватних установ (Академія Моджевського, Суспільна Академія Наук, Академія «Вістула»).

На своїх лекціях представники навчальних закладів давали вичерпну відповідь на найбільш актуальні запитання, що турбують українських студентів, які прагнуть навчання в Польщі:
вибір професії з огляду на сучасні тенденції щодо працевлаштування на польському та європейському ринку праці;
презентація новинок, обговорення найбільш популярних освітніх пропозицій від провідних навчальних закладів;
зміни при вступі та нові вимоги до оформлення візових документів;
прогнози на майбутнє щодо затребуваності професій, аналіз світового ринку праці.

Результат тренінгу очевидний – підвищення кваліфікаційного рівня працівників в питанні польської освіти для українців, краще розуміння сучасного ринку праці, професійна допомога абітурієнтам у виборі університету та профілю навчання.

Дбаючи про високий рівень кваліфікації працівників, який, безумовно, впливає на якість наданих ними послуг, «ОсвітаПоль» планує і надалі проводити подібні заходи.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: