Новости ›› Полтава и область

У рамках святкування Дня Європи в Полтаві відбувся Парад хореографічних колективів та святковий концерт на Білій Альтанці

24.05.2016 10:00 | просмотров: 1468
21 травня 2016 року в Полтаві відбувся міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «EURO ART FEST». До Полтави завітали учасники з різних куточків України, а це і Слобожанщина, і Одещина, Сумщина, Черкащина і інші регіони. Відповідаючи на наше запитання чому саме ви приїхали до Полтави більшість говорили просто ˗˗ Полтава – духовна столиця України і нам приємно долучитись до відзначення такої значної події саме у вашому місті.

Море позитивних емоцій та незабутніх вражень отримали учасники міжнародного фестивалю˗конкурсу «EURO ART FEST». Із самого ранку Concert Hall «VERSAL» був наповнений піснею, веселим гумором та незабутніми хореографічними постановками, адже саме тут відбулася конкурсна програма. Надзвичайно цікаві виступи учасників та професійне журі, а це Народні, Заслужені артисти України, а також представники культури зокрема: Герман Юрченко, Тетяна Садохіна, Мілена Лейбук, Лариса Борисенко, Лілія Пригода. І як результат вже під вечір відбувся Гала-концерт, який розпочався святковим Парадом від Кінотеатру Котляревського до Білої Альтанки, а завершився урочистим нагородженням учасників та переможців.

Окремо хочемо відзначити тих хто став організаторами дійства. А це молодіжна громадська організація «Європейська молодіжна ліга» та продюсерський центр «Golden Sound» на чолі з Віталієм Нечитайлом та Євгенієм Присяжнюком, звукове забезпечення ˗˗ заслужений діяч естрадного мистецтва України ˗˗ Михайло Косенко, ведуча конкурсної програми та Гала˗концерту неперевершена Альона Соловей.

Організатори також щиро дякують за надану підтримку в організації та проведенні фестивалю˗конкурсу «Euro Art Fest» Управлінню культури та Департаменту економічного розвитку Полтавської ОДА, Управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.








Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
24.05.2016 15:49 Антон
Класс

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: