Новости ›› Спорт, кино, музыка, тусовки, вечеринки

Завершився Всеукраїнський відкритий турнір з тхеквондо ВТФ «Kубок Посла Республіки Корея в Україні»

18.05.2016 18:00 | просмотров: 995
У Києві завершився Всеукраїнський відкритий турнір з тхеквондо ВТФ «Kубок Посла Республіки Корея в Україні». Вихованці Полтавської ДЮСШ № 4, що тренуються в Полтавській федерації, також взяли участь в престижних змаганнях.

Більше 700 спортсменів з 52 команд України, Молдови, Білорусії змагались в продовж двох днів за нагороди. Змагання проходили в трьох вікових категоріях - молодші юнаки 2007-2008, юнаки 2005-2006, кадети 2002-2004.

Серед молодших юнаків, у ваговій категорії до 37 кг. 1 місце виборов Ігор Гаврилко (тренер Вікторія Терещенко). Ігор всі свої поєдинки завершив достроково в 2 раунді з перевагою в 12 балів.

Не було рівних і Кирилу Подолян - вагова до 37 кг. (кадети) – 1 місце (тренер Віталій Ступак). Кирил здобув перемогу в одній з найчисельніших категорій, у якій було 36 спортсменів.

Срібло турніру у ваговій категорії понад 45 кг серед молодших юнаків виборов Володимир Щербань (тренер Віталій Ступак).

Також гарний результат показали і вихованці Юрія Шавиро - Денис Савицький та Олександр Литвин.




За крок до медалі поступилися Іван Ситник та Ліна Когут - учні Вікторії Терещенко.

- Вітаю Полтавську команду, спортсменів, тренерів та батьків з вдалим виступом на змаганнях у Києві. Попереду наших вихованців чекає ще один старт. В м. Одеса у червні відбудеться чемпіонат України серед кадетів та відкритий турнір «Південна пальміра» тож підготовка триває. Впевнений наші тхеквондисти порадують вболівальників своїми нагородами з Одеси, - зауважив президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ Юрій Шавиро.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: