Новости ›› Полтава и область

«Великдень на гостини просить»

29.04.2016 14:00 | просмотров: 599
Великдень − величне християнське свято, яке приносить з собою не тільки позитивні емоції, а й радість спілкування в родинному колі. Атмосферу сімейного свята створили працівники та волонтери Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, приготувавши соціально-мистецьке свято «Великдень на гостини просить». Серед запрошених − діти учасників АТО, діти з сімей вимушених переселенців, діти з особливими потребами, діти чорнобильців.

До усіх присутніх зі словами найщиріших привітань звернулась директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Буднікова:




- Напередодні одного з найбільших християнських свят – Христового Воскресіння – від імені міського голови Олександра Мамая, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, успіхів. Будьте слухняними, поважайте своїх батьків та вчителів. Нехай кожен ваш день буде наповнений посмішками!

Священик Полтавської єпархії отець Миколай розповів дітям про історію свята, традиції святкування та окропив дітей святою водою.




Чудовим подарунком для діток стали виступи кращих вокалістів міста − вихованців творчої студії Наталії Май. Також, діти із задоволенням брали участь у веселих великодніх іграх та конкурсах, які для них приготували волонтери Центру.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: