Новости ›› Полтава и область

Ярмарок професій

29.04.2016 11:00 | просмотров: 558
22 квітня 2016 року Полтавський міський центр зайнятості спільно з управлінням освіти та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, провели «Ярмарок професій» для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та шкіл-інтернатів. Захід відбувся в рамках проведення Дня відкритих дверей Полтавського кооперативного технікуму. Даний навчальний заклад готує фахівців, котрі успішно працюють на різних посадах у системі споживчої кооперації, комерційних структурах, сфері виробництва та обслуговування, державних установах та організаціях.

У фойє закладу учні мали змогу ознайомитися з життям та досягненнями студентів. Була представлена виставка-експозиція святкового оформлення та сервірування столів, яку підготували студенти технологічного відділення. Також, були продемонстровані цікаві кондитерські та кулінарні вироби з тіста. Гості мали змогу ознайомитись з дослідницькими роботами студентів та методичними роботами викладачів. Художньо оформлені стенди і плакати доповнювали розповіді про навчальний процес у технікумі, дозвілля, виховну роботу, спортивні досягнення тощо.


У актовій залі учні мали змогу ближче познайомитися з презентацією технікуму, його досягненнями на освітній ниві. Перед присутніми виступив директор технікуму Віктор Іноземцев. Він привітав майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, розповів про переваги навчання саме в Полтавському кооперативному технікумі, ознайомив докладно зі спеціальностями, правилами прийому абітурієнтів у 2016 році, відповів на численні запитання.

Приємним сюрпризом для гостей була пізнавальна екскурсія по технікуму. Абітурієнти ознайомились з комп'ютерними кабінетами, навчальною комп'ютеризованою бухгалтерією, навчальними магазинами, кухнею-лабораторією, бібліотекою, електронним читальним залом, спортивними залами. Діти мали змогу переконатися, що в технікумі створені всі умови для успішного навчання, щоб здобути кваліфікацію юриста, товарознавця, бухгалтера, фінансиста, оцінювача-експерта, технолога ресторанного господарства, товарознавця-митника, ресторатора, кухаря-кондитера, а також для цікавого проведення дозвілля та незабутніх студентських років.

Ярмарок професій став справжнім компасом, який допоможе підростаючому поколінню обрати професію до душі.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: