Новости ›› Полтава и область

Заявка на стартап. Майбутні полтавські підприємці «битимуться» за гроші інвесторів.

29.04.2016 10:00 | просмотров: 1220
Полтавці з цікавими бізнес-ідеями мають ще тиждень, щоб зареєструватися на проекті «Битва стартапів». Вже менше ніж за місяць найкращі ініціативи потенційних підприємців Полтави можуть отримати фінансування і реалізацію.

Нагадаємо, що минулого року захід з подібною назвою вже проводився в нашому місті. Але тоді це була місцева ініціатива. Тепер же організатори («Полтавський молодіжний бізнес-клуб» та Агенція зі сприяння економічної активності «ADEA») долучилися до національної «Битви стартапів», змагання якої проводилися зазвичай у великих містах (Київ, Львів, Одеса, Дніпропетровськ).

Як зазначають ініціатори події у Полтаві, вона проходитиме в кілька етапів, повністю безкоштовна і має соціальний характер. Так, молоді підприємці зможуть попрацювати з експертами різних сфер для вдосконалення своїх проектів та отримати досвід презентації власної справи. Кращі з них вирушать до Києва для проходження наступного етапу.

Наразі до 6 травня триває етап подачі заявки від полтавців, які мають готову бізнес-ідею чи вже почали займатися бізнесом. Власне, стартап — це нещодавно створена компанія (можливо, ще не зареєстрована офіційно), що будує свій бізнес на основі інновацій або інноваційних технологій, не вийшла на ринок або ледве почала на нього виходити і володіє обмеженим набором ресурсів.

Свою заявку можна подати тут. Саму ж презентацію проекту потрібно надіслати на пошту ys@startup.ua. До 13 травня експерти відберуть найкращі проекти, які пройдуть на далі. Відібрані учасники відшліфують свої проекти та вже 21 травня представлять їх публіці.

Учасники презентують свої бізнес-ідеї власникам та топ-менеджерам компаній, приватним інвесторам, представникам венчурних і seed-фондів, а також власникам інкубаційних та акселераційних програм.

Переможцями «Битви стартапів» стануть 2 проекти, що наберуть найбільшу кількість балів. Вони і поїдуть до Києва презентувати наше місто.

Один з організаторів цього заходу у Полтаві Максим Іванов говорить, що такі проекти підвищують соціальну активність, спонукають людей творити та розвиватися:

—​ Це чудова можливість молодим підприємцям заявити про себе та свій проект, а досвідченим спеціалістам — знайти молоду команду, проект для вигідного капіталовкладення та заведення корисних знайомств.

Головним організатором на всеукраїнському рівні є Інвестиційна Платформа Startup.Network.

У разі додаткових запитань: 066-934-32-89 — Михайло Скрипченко.

Источник: poltava.to

Источник: poltava.to
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: