Новости ›› Полтава и область

Для Студентської ради Полтави провели тренінг «Ефективна комунікація»

02.03.2016 10:00 | просмотров: 373
Минулого тижня на базі Полтавського університету економіки і торгівлі за сприяння управління у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради був організований та проведений тренінг «Ефективна комунікація» для членів Студентської ради міста Полтави. Даний тренінг був проведений з метою згуртування молоді та активізації їх роботи в органах студентського самоврядування, а також розвитку їх потенціалу та залучення їх до реалізації молодіжної політики, навчання молоді навичкам спілкування, ефективної комунікації та роботі в команді.

Тренінг провела Нестуля Світлана Іванівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри управління персоналом і економіки праці, куратор студентського наукового клубу «Лідер» ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Під час тренінгу була створена сприятлива атмосфера для роботи, що дало молоді можливість налаштуватися на плідну взаємодію між собою.




Для більшого вдосконалення знань та навичок студентської молоді управління планує і надалі сприяти організації заходів (тренінги, семінари, лекції), які зможуть розвинути у молоді ініціативність, цілеспрямованість, креативність та енергійність.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: