Новости ›› Полтава и область

У студентському містечку ПолтНТУ відкрили сучасну пральню

15.10.2015 09:00 | просмотров: 1759
У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка завдяки ініціативі студентів та підтримки адміністрації університету відбулося відкриття пральні в студентському містечку ПолтНТУ.

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка традиційно розширює матеріально-технічну базу, сприяє благоустрою та комфорту проживання студентів у гуртожитках університету.
Сучасна пральня у студентському містечку ПолтНТУ обладнана усім необхідним обладнанням, кімнатою очікування з телевізором та доступом до мережі Wi-Fi.

Привітав студентство з відкриттям пральні ректор Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, професор Володимир Онищенко та зауважив, що студентська пральня є дуже важливою для студентів, які мешкають в студмістечку. Ректор закцентував, що це ініціатива студпарламенту та студентських рад гуртожитків університету та відмітив студенти нашого університету ініціативні та мають креативні пропозиції, які в межах можливостей адміністрація університету намагається реалізовувати.




Директор студентського містечка Андрій Поставний долучився до привітання та зауважив, що усі студенти доклали свої сили щоб відкрити пральню і тільки працюючи всі разом ми нарешті це зробили.

Із привітальними словами виступила заступник декана гуманітарного факультету, доцент кафедри державного управління і права Паутова Тетяна:
- Шановні студенти, я думаю, що сьогодні дійсно є така у нас нотка щастя тому, що відкриття цієї пральні покращить ваш побут і дозволить вам більш комфортно і затишно жити в студмісчтечку.

Голова студентського профкому Дмитро Задворкін подякував студентам університету за ініціативність, адже саме їх ідеї за допомоги адміністрації та профкому були реалізовані у нову студентську пральню.




Урочисто відкрили пральню у нашому студентському містечку перерізавши стрічку, яка стала символом плідної праці ПолтНТУ зі своїми студентами.

Право на запуск автоматичних пральних машин було надано ректору Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, професору Володимиру Онищенку, директору студентського містечка Андрію Поставному та голові студентського профкому Дмитру Задворкіну.

Після цього усіх присутніх запросили на урочистості, які пройшли у студентській їдальні. Там на всіх чекав святковий стіл зі смаколиками та святковий концерт.

Під час урочистосте відбулося нагородження студентів почесними грамотами за ініціативність, активну громадську позицію та особистий внесок у розвиток студентського містечка Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.





Відкриття пральні дозволить студентам покращити свій побут та дозволить виділити більше часу на дозвілля та навчання. Тож, чекаємо на нові ідеї!

Анна Черв’як,
ІАЦ ПолтНТУ
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
15.10.2015 10:46 admin
Где будет сушиться белье? Какое оборудование использовалось? В том числе вентиляционное.

15.10.2015 10:50 admin
Ладно, оставим намеки. Даю цитату из документа
Санитарные правила
устройства, оборудования и содержания общежитий для
рабочих, студентов, учащихся средних специальных
учебных заведений и профессионально-технических училищ
ссылка http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/v4719400-88

"3.11. Постирочная должна быть отделена от коридоров шлюзом,
ограждающие конструкции постирочных должны быть водо- и
паронепроницаемыми. В общежитиях на 200 чел. и более
предусматриваются прачечные самообслуживания, сблокированные с
помещениями для сушки и глажения белья и одежды. "


То, что должно быть в общежитии всегда нам выдают за некое достижение. Осталось узнать сколько студенты будут платить за это счастье.

15.10.2015 20:19 Аноним
копер уже лет 10 имеет стиралки) а пнту тока сейчас пиарится начал)

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: