Новости ›› Полтава и область

"Динамо" громить "Ворсклу" у Полтаві

05.10.2015 14:00 | просмотров: 434
ЛПМ. 10 тур. 4 жовтня 2015. 19-30. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Буяльський, 18, Антунеш, 32, Гонсалес, 67, Ярмоленко, 71.

Зважаючи на відсутність з різних причин у «Ворскли» провідних виконавців, перед Василем Сачком була непроста задача – скласти своєрідний «пазл стартового складу». Фланги оборони були віддані Даллку та Сапаю, у центрі – Дитятьєв та Чеснаков. Скляр та Ткачук у центрі півзахисту, Громов та Турсунов - на флангах, у нападі – Шиндер та Ковпак.

Дуже швидко полтавці заробили свій перший кутовий у матчі. Подача у виконанні Турсунова була непоганою, але адресату не досягла. Хвилиною пізніше Андрій Ткачук навісив на Ковпака. Олександр пробив головою – трохи вище воріт. Це була перша небезпека у матчі. Наступний небезпечний момент – на рахунку Шиндера. Антон пробивав з розвороту, але штанга прийшла на допомогу Олександру Шовковському.

Кияни забили в першій же своїй атаці. Спочатку був удар Ярмоленка із офсайду, у наступній же атаці Андрій виконав подачу. Мораєсу завадив пробити Сапай, але бразилець віддав на Буяльського, і Віталій з кількох метрів переправив м’яча в ворота – 0:1. Після голу Буяльський ще двічі загрожував воротам Ткаченка, але безрезультатно. Кілька хвилин, і Мораєс пробив по воротах «Ворскли». Але Ткаченко врятував команду. Проте від наступного удару Антунеша Олександр протидії не знайшов. Увійшов Віторіно у штрафний майданчик і пробив з відкруткою у дальній кут – 0:2. Через кілька хвилин міг забивати Антунеш, втім героїчні зусилля Ткаченка на останньому рубежі завадили португальцеві заробити «дубль». Небезпечно пробивав зі штрафного Рибалка, але знову дуже професійно діяв воротар «Ворскли». Полтавці перед самою перервою провела обнадійливу атаку. Турсунов взяв ініціативу на себе, змістився з правого флангу в центр, пробив лівою в дальній кут, але трохи неточно.

Другий тайм розпочався неквапливо. На 55-й хвилині другого тайму «Ворскла» заробила право на кутовий. Чеснаков у результаті стандарту пробивав по воротах головою, але м’яч, спрямований Володимиром, спочатку влучив у Шиндера, а потім опинився у руках Шовковського. Кияни змоги провести у відповідь результативну контратаку. Дерліс Гонсалес, який вийшов на заміну кількома хвилинами раніше, прорвався у штрафний майданчик з гострого кута, зблизився з воротарем, прокинув м’яча далі, і за високою траєкторією надіслав його у ворота – 0:3. Надалі справи у «Ворскли» пішли ще гірше. Ярмоленко отримав пас з глибини поля, увірвався до штрафного, обіграв Ткаченка і пробив в порожні ворота – 0:4. Окрім того, травму отримав Ткаченко, і на ворота прийшлось стати воротареві молодіжного складу Яну Вічному. Ось такий от вимушений дебют 18-річного кіпера. «Динамо» не жаліло воротаря-новачка і продовжувало атакувати. На щастя Ян зміг вийти сухим із води, не пропустивши жодного голу в цьому напруженому поєдинку. Цікаво, що на останніх секундах зустрічі саме «Ворскла», прагнучи забити гол престижу. Але цього вечора вдача остаточно відвернулася від полтавської команди, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Источник: kolo.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: