Новости ›› Полтава и область

ТРЦ «Екватор» запрошує на FoodFest!

26.08.2015 15:00 | просмотров: 1100
29-30 серпня торгівельно-розважальний центр «Екватор» запрошує усіх мешканців та гостей міста на найсмачніше свято літа – фестиваль їжі та апетитних вражень FoodFest!

Протягом двох днів фестивалю починаючи з 10 години ранку та до пізнього вечора на парковці ТРЦ «Екватор», де проходитиме FoodFest, буде дійсно весело та смачно. На відвідувачів чекатиме море розваг: різноманітні майстер-класи та ігри для дітей, ярмарок ексклюзивних hand-made виробів, фотозона для створення драйвових та яскравих фото та лаунж-зона для найкращого відпочинку; запальна концертна програма за участю молодих виконавців Артема Желязняка та Дмитра Лукашина, а також концерт гурту Street boys, конкурси й приємні призи.

Та найголовніше: протягом двох днів на всіх без винятку відвідувачів чекатиме різноманіття смаколиків та цікавих страв як традиційної української, так і східної, азійської та американської кухні! Також організатори частуватимуть гостей FoodFest свіжим, соковитим м’ясом на грилі, засмаженими до золотої скоринки ковбасками, апетитним шашличком, а ще галушками, солодощами, кондитерськими виробами для ласунів та напоями на будь-який смак.

А закінчиться найсмачніше свято літа 30 серпня о 18.00 вибуховим фестивалем фарб Холі.

Не пропустить найсмачніші враження останніх днів літа!

Тож чекаємо Вас 29 та 30 серпня в ТРЦ «Екватор» за адресою: м. Полтава, вул. Ковпака, 26

http://ekvator.ua/events/details/id/857?lang=ua

http://vk.com/trcekvator
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: