Новости ›› Образование

Зареєструйтеся на отримання гранту від МІБ!

19.08.2015 15:00 | просмотров: 695
Міжнародний інститут бізнесу нагадує про те, що 24 серпня закінчується реєстрація на конкурс на отримання гранту в 45 000 і 35 000 гривень на навчання на програмі «МБА - Інструменти управління бізнесом».

Національна програма другої вищої освіти «Магістр бізнес-адміністрування» спрямована на всебічну підготовку молодих фахівців до управлінської діяльності.

За два роки учасники програми отримають всі необхідні знання і оволодіють сучасними інструментами для прийняття грамотних управлінських рішень. Програма має оптимальну структуру взаємопов'язаних курсів, яка формує у слухача комплексне розуміння бізнес-середовища компанії.

Спеціальна програма для розвитку управлінських навичок допоможе стати професіоналом у своїй сфері, правильно управляти людьми, ресурсами і фінансовими потоками.

По закінченню програми видається диплом державного зразка. Навчання побудовано так, що учасники можуть без відриву від роботи відвідувати заняття.

Міжнародний інститут бізнесу має багаторічний досвід у реалізації програм управлінського розвитку і випустив вже не одну сотню кваліфікованих керівників.

Залишилося всього кілька днів, щоб встигнути взяти участь у конкурсі на отримання гранту від Міжнародного інституту бізнесу.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: