Новости ›› Полтава и область

Яндекс шукає неточності на картах Полтави та Кременчука

11.08.2015 09:00 | просмотров: 740
Яндекс.Карти проводять конкурс для жителів Полтави та Кременчука. Цілий місяць — із 10 серпня до 10 вересня — користувачі можуть шукати на maps.yandex.ua помилки на картах міст і повідомляти про них Яндексу. Кожен, хто знайде неточності на картах, отримає сувернір. Конкурс влаштовано, щоб зробити карти міст точними до дрібниць.

До розгляду приймаються повідомлення про відсутність вулиць, будівель та інших об'єктів, а також про помилки у їхніх назвах, формі, розташуванні, нумерації будинків, даних про організації. Якщо якусь будівлю або вулицю пошук на Яндекс.Картах не знаходить, це теж помилка. А от інформація про неточності на Панорамах або на Народній карті не розглядатиметься.

Повідомляти про помилки потрібно на bettermaps@yandex-team.com.ua. Кожну знайдену неточність варто докладно описати, а також бажано прикласти ще й скриншот, посилання на офіційний документ, фото або відео, які підтверджують факт помилки. Неіснуючі хиби не враховуватимуться.

Після закінчення змагання та нагородження переможців картографи Яндекса виправлять усі помилки, на які вкажуть користувачі. У результаті у жителів міст будуть точні та актуальні карти Полтави та Кременчука, а учасники побачать реальні плоди своєї праці.

Раніше конкурс уже проводився для карт Запоріжжя, Житомира, Вінниці, Тернополя, Кривого Рогу, Кіровограда, Івано-Франківська та Луцька. А просто зараз він проходить також для Львова, Одеси та Миколаєва. У майбутньому конкурс планується для інших великих міст України.
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: