Новости ›› Полтава и область

Візьми участь у фотоконкурсі «Молодь незалежної України»!

01.08.2015 09:00 | просмотров: 436
Міський фотоконкурс «Молодь незалежної України» проводиться управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради спільно зі Студентською радою міста Полтава та рекламною агенцією «Есфі-дизайн».

Фотоконкурс проводиться в рамках відзначення Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України, з метою створення належних умов для розвитку громадянської активності, виховання правової культури, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості, формування духовних цінностей українського патріота: популяризації серед молоді почуття патріотизму, національної свідомості, любові до українського народу, його історії, Української Держави, рідної землі, родини, гордості за минуле і сучасне.

І етап – з 15 липня по 20 серпня 2015 року – реєстрація учасників та інтернет-голосування;

ІІ етап – з 21 серпня по 31 серпня 2015 року – організація фотовиставки та нагородження переможців.

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватись на сторінці vk.com/club98064888 та завантажити одне фото у розділ конкурсу. Фото обов'язково повинні бути підписані.

Надіслані на конкурс фотороботи можуть відображати реальні життєві ситуації, тенденції розвитку молоді, її успіхи та досягнення в розбудові держави (міста), реалізації творчих задумів, формування активної життєвої позиції тощо. Фотографії повинні бути зроблені в Україні.

Візьми участь у конкурсі та виграй цінні подарунки від партнерів проекту!

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: