Новости ›› Полтава и область

В УЄФА є ряд зауважень по інфраструктурі Полтави для проведення єврокубків

04.07.2015 13:00 | просмотров: 540
Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс повідомив, що вчорашньому виконкомі організація прийняла рішення дозволити проводити єврокубкові матчі в Дніпропетровську, а Полтаві надали час виправити зауваження по інфраструктурі.

Якщо до старту третього раунду кваліфікації Ліги Європи вони будуть усунені, тоді “Ворскла” зможе приймати суперників вдома. Про це пише football24.ua

Основна проблема – відсутність міжнародного аеропорту. Найближчий – в Харкові, але це місто уряди більшості держав поки не рекомендують для відвідування своїм громадянам. Відповідно, потрібно шукати інші можливості, щоб команди-суперники могли дістатися до Полтави максимально швидко і комфортно. Пропозиція ФФУ – з Києва, звідки, наприклад, кілька років тому, коли “Ворскла” виступала в єврокубках, вже приїжджала автобусом “Бенфіка”.

Виконком УЄФА, хоч і з певними застереженнями, але все-таки погодився прийняти за основу варіант автобусного трансферу, у супроводі ескорту, з аеропорту “Бориспіль”.

Як можливу опції розглядається також відкриття місцевого аеропорту для внутрішніх авіаліній – у такому випадку господарі повинні будуть забезпечити чартерний переліт з “Борисполя” до Полтави. Вивчається ще й можливість переїзду експресом залізницею, але це вкрай складно здійснити на практиці.

Інспекційна поїздка обов’язково відбудеться для того, щоб дослідити автобусний трансфер з “Борисполя” у супроводі ескорту до стадіону в Полтаві”, – сказав Суркіс.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
04.07.2015 18:35 Аноним
пошел суркис нах - захотят 22 дебила мяч по полю погонять,будут гонять и инфраструктура тут не причем! ох..ели в корень уже - трансфер с Борисполя им подавай - пешком бл...,война в стране!!!


От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: