Новости ›› Полтава и область

У місті відкрився творчо-розважальний фестиваль «Арт Полтава»

04.07.2015 12:00 | просмотров: 504
У Корпусному парку відкрився фестиваль «Арт Полтава», на якому полтавців розважатимуть із 14:00 до 21:00 два дня поспіль.

3 липня о 14:00 відбулося відкриття фестивалю «Арт Полтава», організаторами якого є громадська організація «Покоління Google». Гостями заходу стали більшою мірою підлітки, але були й діти з батьками та навіть літні люди.

Фестиваль «Арт Полтава», як і було заплановано, розподілився на декілька секцій: ігрову, музикальну, творчу, пізнавальну. На ігрову завітали діти різного віку, які охоче знайомилися один з одним, бавилися в лего, настільні та спортивні ігри. В музичній зоні сучасні виконавці радували полтавських слухачів живою музикою. У творчій зоні дівчатка брали майстер-клас і виготовляли зі стрічок емблеми маку. У пізнавальній секції провели IT-тренінг з просування сайтів та семінар «Гроші».




Усі поради та розваги безкоштовні. Хоча секції розташовані поруч, але це не завадило кожній зоні займатися своїм направленням. Координатори секцій привітно зустрічають гостей заходу. Ми запитали в полтавців, як вони поставилися до ідеї такого арт-фестивалю. Учасники заходу відгукувалися тільки позитивно, брали участь в іграх та розвагах.




Також на фестивалі організатори пропонують полтавцям скуштувати домашню випічку та гарячі, холодні напої за доступною ціною від 2 до 12 гривень. Захід триватиме 3-4 липня з 14:00 до 21:00.




Источник: poltava.to
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: