Новости ›› Полтава и область

З 18 по 23 серпня 2015 року відбудеться Національний Сорочинський ярмарок

04.07.2015 09:00 | просмотров: 483
З 18 по 23 серпня 2015 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок.

Офіційне відкриття 18 серпня об 11 годині. Організатор заходу - ТОВ «Сорочинський ярмарок». Керівник проекту - кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева.

Сорочинський ярмарок має глибоке історичне коріння та чудовий сучасний розвиток. Він оспіваний у одноіменній повісті Миколи Гоголя, традиційно проходить на його батьківщині і збирає щороку на ярмарковій площі в 16 га близько півтори тисячі учасників та півмільйона відвідувачів, понад дві тисячі учасників мистецьких колективів, близько двадцяти іноземних делегацій та 200-300 журналістів друкованих та електронних ЗМІ. Це сьогодні не тільки всесвітньовідомий та всенародно улюблений захід, але і візитівка Полтавщини і України, якою пишаються і яку з задоволенням відвідують і прості українці, і керівники держави.

Триває підготовка до цьогорічного заходу і вона вже увійшла в активну фазу. Надходять заявки від підприємств, приватних підприємців, майстрів народних промислів, закладів громадського харчування та розваг, самодіяльних мистецьких колективів та окремих виконавців. І цього року ярмарок продовжує розвиватись та вдосконалюватись.

Проведена реорганізація території, здійснена стандартизація експозиційних місць, а наступного року вже можна буде замовляти місця в онлайн режимі. Зараз активно готуємо поле, його інфраструктуру та споруди.

Планується збільшення кількості та урізноманітнення улюбленої багатьма розваги - майстер - класів. Будь-хто може не лише повчитись сам, але і навчити інших своєму мистецтву. А, втомившись від ярмаркування і розваг, відпочити і смачно поїсти в одному з численних закладів громадського харчування, що щедро пропонують страви української кухні та кухонь народів світу.

Починаючи з 18 серпня, щодня, об 11 00 , гостей ярмарку вітатимуть сам «Микола Гоголь» та герої його творів у виконанні акторів Полтавського академічного музично - драматичного театру ім. М.В. Гоголя, які пересуватимуться по полю на справжніх, єдиних в Україні , волах.

Зростає привабливість Сорочинського ярмарку і для проведення ділових заходів, адже для цього в прес-центрі створено всі необхідні умови.

ТОВ «Сорочинський ярмарок» щиро дякує всім – хто підтримує Національний Сорочинський ярмарок і допомагає у його проведенні. Ми відкриті та готові до співпраці з усіма, хто, як і ми, любить ярмарок і прагне зробити його кращим і змістовнішим. Детальну інформацію про ярмарок можна знайти на нашому сайті –www. yarmarok.in.ua , поставити питання на ел адресу sorochinskiy @ yarmarok.in.ua, або телефоном керівнику прес-служби Олешко Ользі : 0675327915, або 0669469935,

Прес –служба
ТОВ «Сорочинський ярмарок»
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: