Новости ›› Полтава и область

До Полтави завітає рівненська поетеса з незвичайною збіркою

27.05.2015 18:00 | просмотров: 454
30 травня о 19:00 у «Арт-Центрі» (вул. Куйбишева, 40) відбудеться презентація збірки віршів «Семантика наших прикрас» однієї з найперспективніших українських поетес – Вікторії Дикобраз.

Організатори заходу – незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus». Модератором заходу буде один з його учасників, полтавський поет Денис Стерн.

Вікторія Дикобраз – поетка, керівник організації «Література.РВ», фіналістка «Молодої Республіки Поетів-2014», організатор культурних подій у Рівному та інших містах України.

«Семантика наших прикрас» – дебютна збірка віршів Вікторії, яка вийшла у видавництві «Крок» цієї весни. Арткнижка вирізняється візуальною частиною: у ній немає нумерації сторінок, змісту та інформації про автора.

Як зазначає сама поетка:
– Слово «прикраси» у назві позначає всі ті речі, якими ми себе оточуємо – міста, люди, подорожі, самі прикраси. Насправді, я свого часу випадково почула цю фразу – на парі в університеті, в якому була разів п'ять – і вона мені дуже сподобалась. Я її трішки переробила і вчепилася в неї. В цій книзі немає нумерації та змісту. А відбирати тексти було жахливо складно, у процесі підбору змінилося ставлення до декотрих із них. Всього у збірку увійшло 63 вірші, більшість із них – за 2014 рік.




Що? Презентація збірки Вікторії Дикобраз «Семантика наших прикрас» в рамках всеукраїнського туру.
Де? «Арт-Центр» (вул. Куйбишева, 40)
Коли? 30 травня о 19:00
Скільки? 15 грн — передпродаж, 20 грн — у день заходу



З приводу питань: 099-41-62-368 (Денис), 095-32-14-299 (Анна).
Презентація відбудеться в рамках всеукраїнського туру, який охоплює 18 міст. Після Полтави Вікторія попрямує до Запоріжжя, Херсону, Миколаєва, Одеси, Києва та Житомира.




Денис Старостін, незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus»
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: