Новости ›› Полтава и область

ПУЕТ відзначив 54-літній ювілей

22.05.2015 16:00 | просмотров: 722
Учора свою 54-ту річницю освітньої діяльності відсвяткував Полтавський університет економіки і торгівлі. Навчальний заклад входить в рейтинг 10-ти кращих вишів економічного профілю в Україні та активно працює над подальшим академічним ростом. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Окрім Дня університету ПУЕТ має чимало причин для святкування. У лютому місяці на шостій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015» він був удостоєний гран-прі в номінації «Лідер вищої освіти України». Цього ж року учбовий заклад став єдиним університетом, який виборов нагороду від корпорації «Microsoft Україна». Цією відзнакою нагороджують вищі навчальні заклади за багаторічне впровадження та використання технологій Microsoft. Та буквально днями Університет економіки і торгівлі й Польський університет підписали угоду про співрацю та обмін студентами. Представник вишу із Польщі був присутній і на урочистостях та звернувся до присутніх із побажаннями бути відкритими як до нового європейського життя, так і до новизни у навчанні.




Перед урочистим концертом на подвір’ї університету заклали Капсулу часу до столітнього ювілею для майбутніх поколінь студентів та викладачів. А далі в актовому залі з привітальним словом до своїх колег, спудеїв і гостей звернувся ректор ПУЕТу Олексій Нестуля і особисто вручив Почесні грамоти та подяки найкращим професорам, викладачам, співробітникам університету та студентам.


З найщирішими вітаннями до колективу навчального закладу, керівництва та студентства звернулися почесні гості свята: заступник директора департаменту освіти і науки, начальник управління вищої, професійно-технічної освіти, науки, кадрової, позашкільної та виховної роботи Галина Гажієнко, проректор з науково-методичної роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського Марина Кирилюк та заступник міського голови Ольга Борисенко.




Ольга Петрівна подякувала ректору та викладачам за виховання чудових робочих кадрів та побажала ще довгих років наукового процвітання ПУЕТ.




Після офіційної частини концертними номерами присутніх розважали студенти, демонструючи не тільки свої професійні вміння, але й творчі.






Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: