Новости ›› Полтава и область

ОДТРК «Лтава» оголосила відкритий конкурс на посаду керівника інформаційної служби

12.05.2015 18:00 | просмотров: 863
ОДТРК «Лтава» за минулий рік суттєво оновила технічну базу. Була введена в дію цифрова ефірна апаратна, закуплені якісні відеокамери та повністю оновлений офіційний сайт компанії. Минулого тижня в телецентрі запрацював оновлений апаратно-студійний блок, який дозволить робити якісний медіа-продукт. Новий крок «Лтави» – кадрові зміни.

«Зараз іде оновлення служби новин. Ми хочемо укомплектувати цей відділ кадрово, тому ведемо пошук журналістів, в першу чергу, керівника служби новин, який буде здатний організувати колектив і забезпечити якісний, цікавий контент. А головне, об’єктивно та оперативно інформувати полтавців про все, що відбувається в нашій області», – підкреслив Євген Лопушинський.

З 18 травня, кожного ранку в модернізованій студії «Ранок на Лтаві» вас будуть зустрічати нові ведучі Андрій Кадук та Наталія Дяченко. З понеділка по п’ятницю вони будуть дарувати телеглядачам гарний настрій, обговорювати актуальні та корисні новини. Все це допоможе глядачам із самого ранку бути в курсі новин та заряджатися позитивною енергією. Кадрові зміни відбудуться майже в усіх творчих підрозділах, про це повідомив головний продюсер телеканалу «Лтава».

«Успіх будь-якої справи, в ЗМІ та ТБ зокрема, складається з двох основних складових – люди і технології. У якихось сферах важливіші технології. У таких творчих колективах і в тій діяльності, якою займаємося ми, на першому місці люди. Чим успішніші журналісти та редактори, тим «зірковіші» вони будуть, тим успішніші і кращі будуть ЗМІ. Ситуація на ринку праці залишає бажати кращого. Тому ми готові брати людей, які володіють певними здібностями й амбіціями. І будемо допомагати їм ставати «зірками». Ми сподіваємося, що «зоряний склад» допоможе нам стати кращою медійною компанією», – зауважив Борис Лозовський.

HR-менеджер каналу розповіла, які фахівці потрібні компанії та умови конкурсу на заміщення вакантної посади.

«Для набору персоналу ми використовуємо всі рекрутингові методи, щоб максимально залучити необхідних нам працівників. Ми дійсно, по-іншому підійшли до пошуку і навчання кандидатів, ніж раніше. На даному етапі ми організували великий конкурс на заміщення посади керівника «news room», визначивши ряд професіональних якостей для даної посади. Якщо кандидат має досвід роботи журналіста чи редактора, має навички керівництва командою і може успішно контролювати її роботу. Має своє бачення побудови і реформування новинної редакції, а також пропозиції щодо створення якісного новинного контенту – це наш кандидат! Всі, кого зацікавила пропозиція, можуть відправляти свої резюме на ел.адресу: dariyaplua@gmail.com або ознайомиться з вакансією більш детально на наших сторінках в соц. мережах чи на сайтах з пошуку роботи. Обов'язковою умовою в участі конкурсу є написання свого роду стратегічного плану з приводу побудови і поліпшення редакції «news room». Ми готові до якісних змін і нашій команді необхідні люди, для яких журналістика - це місія», – наголосила Дарина Шилова.

Прес-служба ОДТРК «Лтава»
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: