Новости ›› Полтава и область

ТРЦ «Екватор» запрошує усіх прихильників активного стилю життя на спортивний фестиваль для всієї родини.

06.05.2015 09:00 | просмотров: 706
16 травня у ТРЦ «Екватор», який розташований за адресою м.Полтава, вул.Ковпака, 26, відбудеться найяскравіша спортивна подія цієї весни – Sport Fest! До участі у фестивалі та у змаганнях за звання найспортивнішої родини міста запрошуємо усіх бажаючих. Ваша сім’я захоплюється спортом? Ви сильні та спритні? Тоді реєструйте свою родинну команду в анкеті http://goo.gl/forms/KjdEkfYuPp, завітайте до «Екватору» 16 травня та доведіть, що саме Ви варті головного призу від спонсору фестивалю спортивного клубу «Олімп» – абонементу на півроку для всієї родини!

Реєстрація сімейних спортивних команд безкоштовна, триватиме до 14 травня – поспішайте!

Зауважимо, що розваги на свій смак на святі спорту знайде кожен з гостей. На вас чекає цікава та динамічна розважальна програма: спортивні естафети з пам’ятними призами для усіх без винятку учасників, виступ дитячих музичних колективів та драйвові танцювальні змагання серед фанатів напрямку Hip Hop.




Прихильники ексклюзиву неодмінно знайдуть речі та подарунки, які припадуть їм до душі, на ярмарку Hand Made, який пройде на парковці ТРЦ. А юні відвідувачі свята спорту в «Екваторі» матимуть можливість взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті та отримати заохочувальні призи. До того ж, на малюків чекають і веселі розваги та розвиваючі ігри від аніматорів РЦ «Турбіна».

Тож чекаємо на вас 16 травня о 14.00 у ТРЦ «Екватор»!

http://ekvator.ua/events/details/id/857?lang=ua

http://vk.com/trcekvator
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: