Новости ›› Полтава и область

Компанія Siemens проводить науково-практичні семінари для студентів та викладачів ПолтНТУ

01.04.2015 18:00 | просмотров: 399
Науково-практичний семінар «Інновації Siemens у галузі автоматизації, АСУ ТП і КВП виробництва» відбувся 31 березня в аудиторії імені академіка В.І. Вернадського у ПолтНТУ.

АСУ ТП і КВП – автоматизовані системи управління технологічними процесами і контрольно-вимірювальними пристроями виробництва.
Siemens AG – це технологічний концерн, провідний виробник електроніки і електротехніки для промисловості, енергетики, охорони здоров’я, інфраструктури та міст, представлений у 190 країнах світу. Це світовий лідер у сфері технологій, спрямованих на захист навколишнього середовища.




У роботі семінару взяли участь представники підприємств Полтавського регіону: ПАТ «Фірма Полтавтопливо», ПАТ «Полтавський машинобудівний завод Полтавщини», ПАТ «Полтавакондитер», ПП «Карлівський машинобудівний завод», ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод» та ТОВ АПО «Цукровик Полтавщини». Також до семінару залучились десять науково-педагогічних працівників електромеханічного факультету та факультету нафти і газу та природокористування ПолтНТУ. 1 квітня у семінарі візьмуть участь аспіранти, магістри та випускники бакалаврата ФІТТС та ЕМФ.




В аудиторії була представлена продукція компанії Siemens, зокрема контролери, контрольно-вимірювальні пристрої, пристрої для автоматизованого управління технологічними процесами.
Семінар викладали інженер з систем автоматизації Siemens Андрій Токарський та фахівець зі збуту контрольно-вимірювальних приладів Дмитро Горяка.




Навики та знання, набуті під час семінару є дуже важливими, адже у Siemens збільшується кількість проектів, яким необхідно індивідуальне інноваційне рішення в стислі терміни. Співробітники все частіше повинні бути доступними для клієнтів в усьому світі.

Варто зазначити, що це не останній семінар з підвищення професійних навичок та кваліфікації науково-педагогічних працівників ПолтНТУ. Університет постійно піклується про інноваційні методики навчання для викладачів, адже усі набуті знання передаватимуться студентам.

Маргарита Лубкова
прес-служба ПолтНТУ
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: