Новости ›› Полтава и область

Полтавські ДАІшники затримали водія, який пропонував хабар

30.03.2015 10:00 | просмотров: 655
Працівники взводу дорожньо-патрульної служби затримали водія легковика, який за порушення Правил дорожнього руху пропонував інспекторам Державтоінспекції грошову винагороду.

У п’ятницю, 27 березня близько 2-ї години ночі на автодорозі Яреськи-Шишаки інспектори ДАІ подали сигнал про зупинку водієві автомобіля «ВАЗ-2101». Останній не зупинився і почав тікати. Через декілька кілометрів правоохоронці, шляхом блокування автомобіля, зупини втікача. Ним виявився 30-річний чоловік, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, повідомили в УМВС в Полтавській області.

Аби уникнути адміністративної відповідальності кермувальник спробував вирішити ситуацію «на місці» – запропонував працівникам ДАІ грошову винагороду в розмірі 200 доларів США.

Даний факт задокументовано. На водія складено адмінпротоколи за статтею 122-2 КУпАП (Невиконання водіями вимог про зупинку) та статтею 130КУпАП (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Державтоінспекція області нагадує, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність за статтею 369 Кримінального Кодексу України (пропозиція чи дача хабара) і карається штрафом або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
30.03.2015 17:00 iluminati
отакие менты честные,аж противно! то просто мало дал - потому и не взяли..

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: