Новости ›› Полтава и область

На сміттєзвалище під Полтавою виділять 18 гектарів лісу

28.03.2015 09:00 | просмотров: 570
Сільська громада Макухівки звернулася до полтавських лісівників з проханням виділити частину лісу під розширення сміттєзвалища.

Макухівське сміттєзвалище – болюча тема для полтавців та людей навколишніх сіл. Уже давно існує загроза перетворення сміттєзвалища в стихійне лихо. Воно постійно потребує розширення площі, туди вивозять відходи з Полтави та ближніх сіл.

– Ми виділили лісові галявини площею 18 гектарів для цієї потреби. До нас звернулася з цим проханням громада Макухівської сільської ради, ми не проти, але остаточне рішення за Державним агентством лісових ресурсів та Кабінетом Міністрів, коментує Юрій Тараненко, начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства. – Це прозора схема, бо ми точно знаємо, що виділена земля не піде під будівлі заміських маєтків чи дач.

Вилучати державний лісовий фонд для інших потреб можна лише з дозволу Кабміну (Постанова від 10 квітня 2008 року №610-р «Деякі питання розпорядження земельними лісовими ділянками»).

Источник: kolo.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
28.03.2015 13:34 iluminati
ну правильно,вместо того,чтоб привлечь инвесторов и построить перерабатывающий завод - проще еще лес вырубить и продолжать засерать экологию дальше...!

28.03.2015 14:18 Ананас
Быдло. Только срать и воровать умеют, а подумать головой и построить перерабатывающие заводы ума нет. Тупые хохлы!!!!!

28.03.2015 15:53 Аноним
В Швеции не хватает мусора для перерабатывающих заводова, его закупают в других странах. А у нас ещё требуют деньги за вывозку мусора.Уже давно предлагали инвесторы построить завод по переработке мусора. Но власть это делать не желает. Тем более, что особых сложностей в таком заводе нет, могли бы и сами построить. Дело в том, что при уборке мусора учавствуют сотни бомжей, которые перебирают мусор и сдают сырьё для переработки. А власть имеет от этого свой доход. Поэтому она не заинтересована в заводе. Только протестный народ может повлиять положительно, по государственному на власть. Люди! Давите и подавите !!!!!

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: