Новости ›› Полтава и область

«Таємнича Полтава» провела нову екскурсію про «модерн»

16.03.2015 17:00 | просмотров: 1201
15 березня відбулася пішохідна тематична екскурсія від інформаційно-туристичного проекту «Таємнича Полтава». Цього разу тема була «Полтавський Модерн».

Вона об’єднала більше 60 однодумців, які розділилися на дві групи і за дві години побачили близько десятка різних будинків, споруджених у стилі «модерн».

Учасники дізналися як називали в архітектурній пресі будівлю Губернського земства, та які відомі споруди вплинули на образ нинішньої будівлі СБУ. Протягом екскурсії полтавці побачили міські особняки з унікальним керамічним декором, дохідні будинки з ажурною ковкою, дізнаємося які будинки мають "родичів" в інших містах і де в Полтаві модерн було "приховано" під новими фасадами.

Керівник проекту «Таємнича Полтава» Ольга Влох вважає Полтаву надзвичайно цікавим містом:
- Вже півтора роки ми проводимо тематичні екскурсії і щоразу відкриваємо для себе нові та невідомі сторінки історії рідного міста. Полтава має надзвичайно багату історію, і такі екскурсії допомагають прочитати її найцікавіші сторінки. Ми завжди раді бачити однодумців, адже саме такі заходи підвищують патріотизм та любов до рідного краю. Запрошуємо пізнавати історію рідного міста разом на наступних тематичних екскурсіях.

Бажаючих послухати про «Полтавський Модерн» виявилося так багато, що ця тематична екскурсія буде проведена повторно на наступних вихідних. Приєднатися до проекту «Таємнича Полтава» можуть усі бажаючі на сайті організаторів - http://ingreen.in.ua/tours/topoltava/1114



Тематичні пішохідні екскурсії за іншими ексклюзивними новими маршрутами проходитимуть до кінця березня. Перелік наступних заходів:
22 березня – тематична пішохідна екскурсія до Великого Посту «Релігійна Полтава»
29 березня – тематична пішохідна екскурсія до дня народження М.Гоголя «Містична Полтава»


Источник: news.studclub.poltava.ua

Источник: news.studclub.poltava.ua

Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: