Новости ›› Полтава и область

Полтавський журналіст знімає фільм про життя бійців батальйону «Полтава»

06.03.2015 09:00 | просмотров: 544
Журналіст Костянтин Корягін зараз працює над одним з наймасштабніших своїх репортажів — документальним фільмом про життя та побут батальйону «Полтава».

У фільмі покажуть, де вони живуть наші бійці, як до них ставляться місцеві жителі, чим полтавські військові допомагають людям. Також будуть кадри саме з місця бойових дій, з селища Широкіне.

Костянтин каже, що це буде скоріше короткометражна документалка з елементами репортажу, аніж фільм.



Ідея створення такого проекту виникла сама собою. Костянтину запропонували поїхати до зони АТО, і він погодився. Це не була його перша поїздка, але на довгий термін поїхав вперше.
Відзнявши багато матеріалу, журналіст почав думати у якому вигляді це все подати глядачу.




— Одного вечора, сидячи перед телевізором з хлопцями, я придумав зробити із цього матеріалу щось на кшталт короткометражного фільму-репортажу, — каже Костянтин.

Мета банальна: показати будні бійців, як і чим вони живуть. Ну і наскільки можливо — підняти бойовий дух як бійців, так і місцевих жителів.




Сам студент у зоні АТО не воював, бо вважає, що журналіст не має права воювати на жодній зі сторін і має висвітлювати події об'єктивно. А якщо бере до рук зброю, ні про яку об'єктивність і мови не може бути.
Як такої прем'єри цього репортажу не буде. Через тиждень-два відео просто з'явиться на каналі в Youtube. Якщо людям сподобається, Костянтин, можливо, влаштує публічний перегляд, але над цим зараз не дуже замислюється.

Наталя Гостило
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: