Новости ›› Полтава и область

"Таємнича Полтава" провела нову релігійну екскурсію

03.03.2015 17:00 | просмотров: 1198
Де стояла Стрітенська церква та що зараз знаходиться в приміщенні Великої Хоральної Синагоги? На ці та інші питання полтавці шукали відповідь на виідних.

У перший день весни у Полтаві пройшла тематична пішохідна екскурсія "Релігійна Полтава". Організатор - туристичний клуб InGreen. Екскурсія проходила в рамках інформаційного проекту "Таємнча Полтава", який вже півтора роки об'єднує однодумців для спільних екскурсій по місту.

Релігійна тематика об'єднала 30 учасників, які за дві години дізналися чимало фактів про діючі та зруйновані релігійні споруди центральної частини міста. МАршрут був ЕКСКЛЮЗИВНИМ і така пішохідна екскурсія для широкого кола бажаючих у Полтаві проходила ПЕРШИЙ РАЗ!

Релігійна екскурсія - Таємнича Полтава


Матеріалу виявилося так багато, що його неможливо детально викласти за один раз. Тож 22 березня тематична екскурсія "Релігійна Полтава" проходитиме ща раз, але вже по зовсім іншому маршруту! Тож бажаючі ще зможуть приєднатися! Обидва заходи приурочені до Великого Посту, що розпочався минулого тижня.

Записатися на тематичну пішохідну екскурсію можна на сайті організаторів

Релігійна екскурсія - Таємнича Полтава


В рамках проекту "Таємнча Полтава" тематичні пішохідні екскурсії проходитимуть кожної неділі березня! Всі вони є авторськими та ексклюзивними. Тривалість кожної - 2 години. Перелік:
8 березня - Видатні жінки Полтави
15 березня - Полтавський Модерн
22 березня - Релігійна Полтава
29 березня - Містична Полтава
На кожну екскурсію необхідно ПОДАВАТИ БЕЗКОШТОВНУ ЗАЯВКУ



Источник: news.studclub.poltava.ua

Источник: news.studclub.poltava.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: