Новости ›› Рекорды, интересности

Дистанційний курс «Мистецтво фотографії»

21.02.2015 14:00 | просмотров: 872
Цей дистанційний курс пропонує уроки фотографії, які чудово підійдуть як для початківців, так і для тих, хто вже має досвід і колись проходив фотокурси. Курс основ фотографії буде корисний і тим, і іншим, оскільки подає матеріал у надзвичайно доступній формі.

Разом з тим ви знайдете тут усю необхідну інформацію, яка дозволить вам стати професійним фотографом. Також, ви вчитеся вдома, у зручний час і не «прив'язані» до чужого графіка. Хочете переконатися, що це навчання ідеально підходить як для початківців, так і для практикуючих фотохудожників? Завантажте прямо зараз безкоштовний пробний урок курсу «Мистецтво фотографії».

Які навички та вміння отримують слухачі курсу

Незважаючи на те, що вартість курсів фотографії цілком прийнятна, можна сміливо назвати запропонований матеріал повним посібником із цифрової фотографії. Курс особливо підійде для «чайників»: краще відразу почати вчитися за «правильним» підручником і довести навчання до кінця, ніж кинути справу на півдорозі через складну методику.

У курсі розглядаються, зокрема, такі важливі теми, як:
портретна зйомка й постановка світла у студії при зйомці портрета;
зйомка пейзажів та архітектури;
зйомка спортивних змагань, рухомих об'єктів, а також панорамна зйомка;
робота з моделлю; фотограф на весіллі чи святковій вечірці;
інфрачервона зйомка; художні прийоми й ефекти.

Окремо даються поради для тих, хто збирається більш докладно вивчити можливості обробки знімків і шукає щось на зразок «рекомендацій з фотографії для початківців». Це й обробка в Adobe Photoshop, і фотоколаж, і фотомонтаж, і цифрова ретуш фотопортрета... Таким чином, можна сміливо сказати, що у ваших руках опиниться унікальний самовчитель, який містить усі найнеобхідніші знання про фотографію.

Важливо й те, що крім практичних навичок ви оволодієте ще й безцінними знаннями теорії фотографії: ви познайомитеся з історією цього мистецтва, освоїте основні терміни, дізнаєтесь, як вибирати ідеальну фотокамеру і як готувати робоче місце фотографа... Навчання буде не тільки корисним, а й нескінченно цікавим. Для початківців школа фотографії розкриє новий світ, а для тих, хто вже потроху знімає, курс відкриє нові горизонти творчості.

Свідоцтво, яке ви отримаєте після навчання, підтверджує отримані знання й допомагає знайти впевненість у завтрашньому дні разом з улюбленим захопленням.

7 аргументів «за»
Ефективність: структура уроків настільки зручна та зрозуміла, що неможливо перестати вчитися. Швидко досягаючи результатів, зупинитись важко.
Універсальність: учитися за цією методикою може будь хто – ні вік, ні рівень стартової підготовки не перешкода. А безкоштовний пробний урок допоможе вибрати той курс, який підходить саме вам.
Зручність: ви самостійно плануєте й коригуєте графік навчання, тобто вибираєте, коли вам учитись, де вчитись і скільки часу приділяти заняттям.
Легкість: матеріал засвоюється дуже швидко – для успіху вистачить і 20-ти хвилин занять на день.
Підтримка: за кожним студентом закріплений викладач, який контролює навчання.
Раціональність: один місяць навчання на курсі коштує стільки ж, скільки одне заняття з репетитором. Це ефективне навчання за більш ніж прийнятну ціну.
Можливості: свідоцтво про закінчення курсу, безсумнівно, допоможе вам знайти хорошу роботу.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: