Новости ›› Образование

Китай надав стипендії для українців

20.02.2015 17:00 | просмотров: 803
Китайська Народна Республіка надасть Україні 57 повних урядових стипендій на навчання за освітніми рівнями бакалавр, магістр, аспірант та стажер. Про це повідомили в прес-службі Міністерства освіти і науки України.

МОН України має подати пакет документів кандидатів на навчання в китайських вищих навчальних закладах Міністерству освіти КНР до 30 березня 2015 року. Відповідно, зараз розпочинається збір аплікаційних документів заявників.

Подати документи на отримання стипендії можуть:
випускники загальної середньої школи віком менше 25 років при подачі документів на навчання на бакалаврській програмі в КНР;
бакалаври віком менше 35 років при подачі документів на навчання на магістерській програмі в КНР;
магістри віком менше 40 років при подачі документів на докторські програми в КНР;
особи віком менше 45 років, котрі закінчили як мінімум 2 роки навчання на бакалаврській програмі, при подачі документів на так звану general scholar program;
особи віком менше 50 років, що мають диплом магістра, при подачі документів на так звану senior scholar program.

Заявки обов’язково необхідно подавати у двох форматах: електронному та паперовому.

До подання пакету документів апліканти мають зв’язатися з офісом іноземних студентів китайського університету, який приймає на навчання за стипендіями, та отримати повідомлення про попереднє зарахування. Повідомлення про попереднє зарахування необхідно додати до пакету документів.

Увага! Студенти, які мали завершити план навчання у липні 2015 року, але за певних причини не можуть це зробити, перед зверненням із заявою на подовження терміну навчання за стипендією Уряду КНР мають отримати від китайського університету лист-згоду на подовження їх навчання.

З особливостями щодо участі у конкурсі стипендіальних програм Уряду КНР, а також переліку документів до кожної категорії аплікантів можна ознайомитися на сайті МОН України.

Источник: osvita.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: