Новости ›› Полтава и область

Що робити полтавцям при введенні військового стану? (інфографіка)

29.01.2015 17:00 | просмотров: 1469
Зараз багато хто говорить про введення воєнного стану в Україні. Але мало хто знає, що саме очікує на нас, якщо це станеться.

«Аналітичний центр розвитку громадянського суспільства» підготував інфографіку, в якій роз'яснює, що таке режим воєнного стану, як варто до нього готуватися і наскільки зміниться життя пересічного українця, якщо цей режим все-таки введуть.

Хочемо зазначити, що ми не збираємося сіяти паніку, але вважаємо, що таку інформацію необхідно поширювати. Суспільство має максимально повно знати про переваги і недоліки цього особливого правового режиму.
Також ми хочемо розвінчати ті міфи, які вже час від часу з’являються в інформаційній сфері через недостатність знань по цьому питанню.

Воєнний стан вводиться в країні чи її частині у разі збройної агресії, загрози нападу, небезпеки державній незалежності чи територіальній цілісності.

Інколи воєнний стан застосовують для відновлення порядку в країні та збереження цивільної форми врядування. Але частіше, особливо в країнах з авторитарною формою правління, це відбувається з метою придушення протестних настроїв.

«Аналітичний центр розвитку громадянського суспільства»




Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
30.01.2015 09:31 Аноним
Спасибо,полезная информация.

30.01.2015 10:57 Пушистичка
так нема ж
і не буде

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: