Новости ›› Полтава и область

Пенітенціарії вітали вихованців будинку дитини із Святом Миколая

20.12.2014 12:00 | просмотров: 480
День Святого Миколая є особливо бажаним та значимим. Традиційно в цей день відбувається диво - всі хлопчики та дівчатка отримують подарунки від Святого.

В кожному місті є будинки дитини чи школи-інтернати, в яких виховуються діти, що найбільше бажають та чекають цього дива.
Співробітники Кременчуцької виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№69) не залишилися байдужими та завітали з подарунками до Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини Полтавської обласної ради.

Будинок дитини є закладом медико-соціального захисту дітей-сиріт- малюків, які залишились без піклування батьків, з вадами фізичного і розумового розвитку віком від народження та до чотирьох років. На даний час в закладі виховується 67 дітей.




В якості подарунків до будинку дитини передано іграшки та фрукти, дитячий одяг і полички для взуття. А також для малюків даного закладу руками засуджених було вперше виготовлено дерев’яні стільчики із зображенням героїв мультфільмів, які власноруч розмальовані масляними фарбами художником. Засуджені відповідально поставилися до виготовлення даної продукції. Робота виконана якісно та з душею.




- Кожна дитина заслуговує на любов та увагу. І якщо у Вас добре серце та є можливість допомагати діткам-сиротам, приїжджайте до них і даруйте години радості та тепла, солодощі чи одяг, - зазначив начальник установи підполковник внутрішньої служби Сергій Анатолійович Старінка.




Прес-служба управління Державної пенітенціарної
служби України в Полтавській області
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: