Новости ›› Полтава и область

Представникам райдержадміністрацій показували, як боротися з корупцією

20.12.2014 11:00 | просмотров: 633
17 та 18 грудня у Полтаві відбувся семінар-практикум для спеціалістів у сфері протидії корупції з райдержадміністрацій Полтавської області.

На семінарі представники районів вчилися організовувати профілактичні заходи, вивчали практику застосування антикорупційного законодавства в органах виконавчої влади та роботу ЗУ «Про доступ до публічної інформації».




Під керівництвом спеціаліста з протидії корупції Полтавської ОДА Андрія Логвиненка делегати вивчали організацію та ведення профілактичної антикорупційної роботи в органах виконавчої влади. Начальник управління державної служби в Полтавській області Олександр Черчатий розповів учасникам семінару особливості нового закону про державну службу та перспективи організації влади.




Віталій Ботвина, начальник відділу Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ), та Олексій Ландар, суддя Апеляційного суду Полтавської області, ознайомили делегатів із застосуванням антикорупційного законодавства працівниками у своїх структурах.

Юрист Юрій Ромашко розповів делегатам про аспекти законодавства про доступ до публічної інформації і порівняв інструменти, які у ньому застосовуються. Крім того, делегати отримали нагоду розібратися у тонкощах взаємодії громадськості та влади під час формування політик.




Організатори тренінгу — «Інститут аналітики та адвокації» та Полтавська ОДА за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

— Полтавщина отримала неабиякий досвід у практиці соціальної підзвітності — взаємодії влади та громадськості для формування політики, що відповідає потребам громадян, — вважає Юрій Нестуля, виконавчий директор «Інституту аналітики та адвокації». — Сьогодні це не просто корисно — це допоможе будувати державу, яка не буде відгороджуватися від людей.

Катя Кролевська, «Інститут аналітики та адвокації»
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: