Новости ›› Спорт, кино, музыка, тусовки, вечеринки

Транс-Формер презентував пісню "Земля моя" (аудіо)

16.12.2014 09:00 | просмотров: 1542
Трансформер не залишається осторонь подій в країні і своєю піснею поповнив доробок вітчизняних музикантів, які співають про те, що відбувається на Сході. Нова пісня полтавців називається Моя Земля і про неї лідер вокаліст групи Валерій Мельник:

«Пісня відображає нашу творчу та життєву концепцію на даному етапі існування групи. Ми впевнені, що через мелодію і слова цієї пісні нам не тільки набагато легше висловлювати свої почуття, а й донести наші ідеї до слухачі. В будь-які складі часи пісні були психологічною підтримкою для багатьох людей. І цей матеріал, нам здається, не буде винятком».

Трансформер не залишається осторонь подій в країні і своєю піснею поповнив доробок вітчизняних музикантів, які співають про те, що відбувається на Сході. Нова пісня полтавців називається Моя Земля і про неї лідер вокаліст групи Валерій Мельник: «Пісня відображає нашу творчу та життєву концепцію на даному етапі існування групи. Ми впевнені, що через мелодію і слова цієї пісні нам не тільки набагато легше висловлювати свої почуття, а й донести наші ідеї до слухачі. В будь-які складі часи пісні були психологічною підтримкою для багатьох людей. І цей матеріал, нам здається, не буде винятком».

Скачати пісню Земля моя


Источник: fdr.com.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: