Новости ›› Полтава и область

Полтавська обласна філармонія запрошує в грудні

14.12.2014 14:00 | просмотров: 702
14 грудня (неділя) о 15-00 в камерній залі дитяча музично-розважальна програма “У ЗИМИ СВЯТА ВЕСЕЛІ”.

Святий Миколай разом з артистами філармонії подарує Вам українські дитячі народні пісеньки, які виконуватимуть тріо бандуристок “Вишиванка”, запальні танці від дитячої студії танцю “Овація” та розваги з Оксаною Давиденко та Денисом Зотовим.


18 грудня (четвер) о 18-00 до камерної зали на концертну програму до Дня Св. Миколая “Добрий вечір, добрі люди” за участю концертного ансамблю “Чураївна”, народної артистки України Наталії Хоменко, солістів філармонії Ігоря Години, Олександра Дубового та Лідії Кретової. Програму представляє артистка розмовного жанру Наталія Іванченко.

21 грудня (неділя) о 15-00 в камерній залі музично-розважальна програма “Новорічний серпантин” за участю гурту “Слов’яни”, заслужених артистів України Олени Білоконь та Валерія Соколика, солістів філармонії Ігоря Години, Лідії Кретової, Ліліани Бовтік, артистів розмовного жанру Катерини Юрченко, Дениса Зотова та Оксани Давиденко.


24 грудня (середа) о 18-00 до камерної зали на ВЕЧІР духовної музики “Від Різдва до Різдва”. У програмі виступ вокального колективу “Покров”.


25 грудня (четвер) о 18-00 завершує новорічні програми цього року концерт “І музика об’єднує серця” українського народного оркестру та солістів філармонії Лідії Кретової та Олександра Дубового. У програмі твори українських композиторів, обробки українських народних творів.

Всі концерти проходять у теплій затишній залі. Ми гарантуємо, що зможемо задовольнити найрізноманітніші смаки наших слухачів за всіма жанровими напрямками та музичним вподобанням. Гарний настрій гарантовано на цілий наступний рік!!!

Довідки за номером телефонів: 2-95-07, 7-21-65, (096) 010 96 39, (095) 051 63 80

Ціна квитків 20 грн. Приймаються колективні замовлення.

Квитки можна придбати в касі філармонії за адресою:

м. Полтава, вул. Гоголя 10.

Ми працюємо з 9-00 до 19-00

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: