Новости ›› Полтава и область

План заходів під час зимових свят для маленьких жителів міста

12.12.2014 16:00 | просмотров: 838
На засіданні Координаційної ради у справах сімей та дітей при виконавчому комітеті Полтавської міської ради обговорили план заходів під час зимових свят для маленьких жителів міста.

Традиційно, цикл Різдвяно-Новорічних свят розпочинає День Святого Миколая. 18 грудня 2014 року у виставковій залі міського Будинку культури пройде розважально-ігрова програма для дітей-інвалідів «Чарівне свято Миколая». На вечір запрошено близько 300 діток, на яких чекають чудовий концерт та солодкі подарунки.

Історичну подорож в минуле, через призму побуту наших предків, підготував Літературно-меморіальний музей В.Г.Короленка. 18 грудня відбудеться відкриття Короленківської ялинки, яка буде прикрашена старовинними іграшками. На захід запрошено вихованців центру реабілітації дітей-інвалідів «Соняшник» та Союзу інвалідів України.

У нашому місті до Дня Святого Миколая, 19 січня у Палаці дозвілля «Листопад» пройде концерт «Святий Миколай запалює зірки», в якому візьмуть участь талановиті діти міста – переможці Міжнародних, Всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів та фестивалів. Унікальністю цього заходу є те, що діти виконуватимуть твори під супровід міського духового оркестру «Полтава» під керівництвом заслуженого артиста України Едуарда Головашича. Маленькі виконавці (найменшому учаснику 7 років) – вокалісти та інструменталісти – на найкращій сцені міста разом із професійними музикантами не залишать байдужими жодного з глядачів. Люди ж, які знаються на мистецтві, оцінять майстерність юних артистів та дорослих професіоналів.

Також, за доброю традицією, учні та викладачі ДМШ № 1 з музично-літературною композицію відвідають дітей, що знаходяться на лікуванні у Полтавській обласний клінічній психіатричній лікарні ім. Мальцева, адже свято має бути в кожної дитини!

19 грудня о 16.00 на Театральній площі відбудеться відкриття Головної міської ялинки, де на маленьких й дорослих полтавців та гостей міста чекатимуть із привітаннями Дід Мороз та Снігуронька. Святкова концертно-розважальна програма підготовлена міським Будинком культури: виступи кращих колективів міста, цікаві ігри, конкурси та багато казкових несподіванок.

Міський Будинок культури підготував для різних вікових категорій дітей такі заходи: мюзикл на сучасний лад «Вовчий хвіст та сімка козенят» та театралізоване ігрове шоу ростових ляльок «Новорічний та-ра-рам на веселій фермі».

Творчим колективом школи мистецтв підготовлена музично-розважальна програма «Новорічний зорепад», яка буде представлена для малечі міста у Палаці дозвілля «Листопад».

Державний історико-культурний заповідник «Поле Полтавської битви» 23 грудня відкриє Яківчанську ялинку та проведе цикл ранків для дітей с.Яківці.

Впродовж святкових днів у всіх закладах культури – музеях, бібліотеках, школах естетичного виховання пройдуть тематичні заходи: літературно-музичні вечори, концерти, книжкові виставки, перегляди, виставки-панорами, інформаційні бесіди та літературно-мистецькі свята для дітей.

Детальніша інформація з розкладом за часом - згодом на нашому сайті.

Источник: rada-poltava.gov.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: