Новости ›› Полтава и область

На Полтавщині запрацює ще одна ГЕС

10.12.2014 11:00 | просмотров: 687
Покинуту електростанцію у Миргородському районі реконструюють

Стару гідроелектростанцію у Великих Сорочинцях реконструюють і збираються запустити. Ужгородська компанія «Енергія Карпат» взялася за реконструкцію малої ГЕС у селі Великі Сорочинці Миргородського району.

За словами в. о. голови Великосорочинської сільської ради Ірини Пазинич, електростанція не функціонувала з 70-х років минулого століття, проте навесні цього року станцію викупило підприємство ТОВ «Енергія Карпат». У березні представники підприємства провели громадські слухання з місцевими жителями. На слуханнях було представлено проект реконструкції малої ГЕС у Великих Сорочинцях, а також зазначили, що по завершенні реконструкції станція буде експлуатуватися за призначенням, тобто вироблятиме електроенергію.

Телефон офісу «Енергії Карпат» не відповідає, проте місцеві жителі розповідають про те, що на території ГЕС наразі активно ведуться реконструкційні роботи.

Источник: poltava.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
10.12.2014 12:14 iluminati
Забыли дописать: "Після введення в експлуатацію,отримана електро-енергія буде дуже успішно продаватися за кордон - ну а Українці,як завжди - сидітимуть без світла,або купуватимуть собі світло за скажені гроші у росії"...

От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: