Новости ›› Образование

Стартує ІІ Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу

08.12.2014 13:00 | просмотров: 751
Не прогавте можливість заявити про себе серед кола юристів як про перспективного спеціаліста у сфері міжнародного арбітражу!

Стартує ІІ Всеукраїнський конкурс письмових робіт з міжнародного комерційного арбітражу, який спільно організовується Лігою студентів ВГО «Асоціація правників України» та ГО «Українська Арбітражна Асоціація».

Тема конкурсної роботи:
«Standard of proof in international arbitration».

Термін прийняття робіт: з 15 грудня 2014 року по 15 січня 2015 року.

Конкурсні роботи приймаються за адресою: arbitration@ligauba.org.ua

З конкурсною роботою надсилається анкета учасника.

Нагороди переможців Конкурсу:

I місце – учасник, який посяде перше місце за результатами Конкурсу, набуває можливість пройти оплачуване стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та отримує грошову премію у розмірі 2 000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

II місце - учасник, який посяде друге місце за результатами Конкурсу, набуває можливість пройти безоплатне стажування протягом одного місяця в провідній українській/міжнародній юридичній фірмі за напрямком «Вирішення спорів» та отримує грошову премію у розмірі 1 000 грн. та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

III місце - учасник, який посяде третє місце за результатами Конкурсу, отримує в якості винагороди літературу з міжнародного комерційного арбітражу та право стати кандидатом у члени ГО «Українська Арбітражна Асоціація» без сплати вступного та щорічного внесків.

Скачати анкету

Скачати положення
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: