Новости ›› Полтава и область

У неділю поети і музиканти представлять новий благодійний проект

06.12.2014 09:00 | просмотров: 878
7 грудня о 18:00 у Muza-барі відбудеться благодійний вечір «ВІРШІ & МУЗИКА», гроші з якого буде передано Полтавському Батальйону Небайдужих на потреби військових в зоні АТО.

Це буде літературно-музичний захід нового формату і для Полтави, і для його учасників. 10 поетів — резидентів мистецького об’єднання «Magnum Opus» читатимуть від акомпанемент 8 музикантів з відомих полтавських гуртів: Саші Олоса (Nonsense), Євгена Ковтуна та Катерини Гаврилко (Сестра Керрі), Санчера (London Hill, Брат Кіндрат), Ореста Патлякевича (Космос Буде Наш), Кості Калюжного (Раптовий Сніданок), Вови Тернового та Ольги Карпеєвої. Кожен виступ, за словами учасників, буде самостійним музично-поетичним твором.




Читатимуть уже відомі і молоді полтавські поети: Анна Єгорова, Анна Ютченко, Містер Коржик, Іра Мисник, Ліза Замана, Сергій Нагорний, Марія Микитенко, Богдан Боряк, Ксенія Янко та Валерій Луцьо.

Ведучими благодійного вечору будуть Андрій Коновалов та Денис Стерн. Андрій, як один з організаторів заходу, про причини його проведення говорить так:




– «Magnum Opus» не стоїть осторонь подій, що відбуваються на Сході. Ми вже не раз долучалися до подібних акцій на підтримку наших військових.

Держава і надалі продовжує покладати надії лише на волонтерів та громадські організації, тому ми вирішили організувати цей проект для збору коштів. Для цього ми спробуємо новий формат заходу, залучивши не лише поетів, але й відомих полтавських музикантів. Сподіваємося, що захід буде успішним як форматом, так і сумою зароблених коштів для кращих синів України!




ЩО? Благодійний музично-поетичний вечір «ВІРШІ & МУЗИКА».
КОЛИ? 7 грудня о 18:00.
ДЕ? Muza-бар, вул. Жовтнева, 19.




ВХІД? 20 гривень (за бажанням можна надати і більшу суму).
Усі кошти підуть Полтавському Батальйону Небайдужих на потреби військових в АТО.

В разі додаткових питань – (095) 460-89-69.

Катя Кролевська

Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: