Новости ›› Полтава и область

Миргородська спортсменка стала дворазовою чемпіонкою України з пауерліфтингу

28.11.2014 13:00 | просмотров: 481
23-26 листопада у Коломиї відбувся Чемпіонат України з пауерліфтингу. Вихованка відділення пауерліфтингу Миргородської ДЮСШ Євгенія Панченко завоювали на ньому “золото” та звання дворазової чемпіонки України з пауерліфтингу у своїй ваговій категорії (72 +). Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Учениця 11-А класу Миргородської спеціалізованої школи №5, виконавши всі вправи зібрала 340 кг., присідання – 132,5, жим лежачи – 67,5, станова тяга – 140 кг., увійшло до складу збірної команди України з пауерліфтингу. Спортсменка радіє з перемоги та дякує тренеру Хачатуру Хачатряну за допомогу у її досягненнях на спортивному житті. А наставник Євгенії дякує мамі за виховання у доньки прагнення підкоряти нові спортивні вершини.

Тепер спортсменка готується до Чемпіонату Європи, що відбудеться навесні у Чехії. Вихованка і тренер висловлюють слова подяки міській владі і особисто міському голові Сергію Соломасі за сприяння у поїздці на Чемпіонат та ПП Володимиру Балку за допомогу у розвитку пауерліфтингу у Миргороді.

Источник: np.pl.ua
Поделиться с новостью друзьями
Комментарии
От:
Проверка на человечность. Введите сегодняшнее число без ведущего нуля
Авторизация
Люди.StudClub
Имя:
Пароль:
Запомнить меня
Главная | Реклама на сайте | Контакты
Наши партнеры: